Affischdisplay i klar och transparent plexiglas

Affischhållare/affischskydd i plexiglas för enkel eller dubbelsidig display till posters, flyers, reklamblad eller andra informationsmaterial. Den har två hål för upphängning i skyltfönster, tak eller på vägg och finns i ett flertal standardstorlekar. Affischtavlans ficka går det dessutom väldigt snabbt och enkelt att byta innehåll.

Affischskydd 50x70

Affischskydd 50x70

Vår största affischdisplay i plexiglas fungerar utmärkt för att exponera stora posters, reklamblad eller annat informationsmaterial på ett snygg och elegant sätt. Den stora skylten har två hål för upphängning i skyltfönster, tak eller på vägg. Format: 50x70cm (500x700x3mm)

Art.nr:A5070
Pris:998:00kr ex. moms

Affischdisplay A3

Affischdisplay A3

Affischhållare/affischskydd i A3-format för posters, reklamblad eller andra trycksaker och informationsmaterial. Den har två hål för upphängning i skyltfönster, tak eller på vägg och finns i ett flertal standardstorlekar. Tillverkas i klar och genomskinlig akryl (plexiglas).

Art.nr:A3000
Pris:819:00kr ex. moms

Affischdisplay A4

Affischdisplay A4

Affischhållare/affischskydd i A4-format för posters, reklamblad eller andra trycksaker och informationsmaterial. Den har två hål för upphängning i skyltfönster, tak eller på vägg och finns i ett flertal standardstorlekar. Tillverkas i klar och genomskinlig akryl (plexiglas).

Art.nr:A4000
Pris:319:00kr ex. moms

Affischskydd 50x70L

Affischskydd 50x70L

Stort affischskydd med låg front i plexiglas som fungerar utmärkt för att exponera stora posters, reklamblad eller annat informationsmaterial på ett snygg och elegant sätt. Den har två hål för upphängning i skyltfönster, tak eller på vägg. Format: 50x70cm (500x700x3mm)

Art.nr:A5070L
Pris:769:00kr ex.moms

Affischdisplay A3L

Affischdisplay A3L

Stilren affischhållare med låg front i A3-format för posters, reklamblad eller andra trycksaker och informationsmaterial. Affischskyddet har två hål för upphängning i skyltfönster, tak eller på vägg och finns i ett flertal standardstorlekar. Tillverkas i klar och genomskinlig akryl (plexiglas).

Art.nr:A300L
Pris:698:00kr ex moms

Affischdisplay A4L

Affischdisplay A4L

Stilren affischhållare med låg front i A4-format för posters, reklamblad eller andra trycksaker och informationsmaterial. Affischskyddet har två hål för upphängning i skyltfönster, tak eller på vägg och finns i ett flertal standardstorlekar. Tillverkas i klar och genomskinlig akryl (plexiglas).

Art.nr:A400L
Pris:298:00kr ex. moms

Affischdisplay A5

Affischdisplay A5

Stilren affischhållare/affischskydd i A5-format för flyers, posters, reklamblad eller andra trycksaker och informationsmaterial. Den har två hål för upphängning i skyltfönster, tak eller på vägg och tillverkas i klar och genomskinlig akryl (plexiglas).

Art.nr:a5000
Pris:179:00kr ex. moms

Affischdisplay A6

Affischdisplay A6

Stilren affischhållare/affischskydd i A6-format för flyers, posters, reklamblad eller andra trycksaker och informationsmaterial. Den har två hål för upphängning i skyltfönster, tak eller på vägg och tillverkas i klar och genomskinlig akryl (plexiglas).

Art.nr:a6000
Pris:159:00kr ex.moms

Affischdisplay A7

Affischdisplay A7

Stilren affischhållare/affischskydd i A7-format för flyers, posters, reklamblad eller andra trycksaker och informationsmaterial. Den har två hål för upphängning i skyltfönster, tak eller på vägg och tillverkas i klar och genomskinlig akryl (plexiglas).

Art.nr:a7000
Pris:149:00kr ex. moms

50x70 för spårpanel

50x70 för spårpanel

Våran största affischhållare för 50x70cm trycksaker med låg front och krok särskilt anpassad för spårpanelvägg. Passar utmärkt för flyers, posters, reklamblad eller andra trycksaker och information. Displayen har två akrylkrokar på baksidan för enkel upphängning på panelvägg och tillverkas i klar och genomskinlig akryl (plexiglas).

Art.nr:A5070LK
Pris:896:00kr ex. moms

A3 för spårpanel

A3 för spårpanel

Snygg affischdisplay i A3-format med låg front och krok särskilt anpassad för spårpanelvägg. Passar utmärkt för flyers, posters, reklamblad eller andra trycksaker och information. Hållaren har två akrylkrokar på baksidan för enkel upphängning på panelvägg och tillverkas i klar och genomskinlig akryl (plexiglas).

Art.nr:A30LK
Pris:529:00kr ex moms

A4 för spårpanel

A4 för spårpanel

Snygg affischdisplay i A4-format med låg front och krok särskilt anpassad för spårpanelvägg. Passar utmärkt för flyers, posters, reklamblad eller andra trycksaker och information. Affischhållaren har två akrylkrokar på baksidan för enkel upphängning på panelvägg och tillverkas i klar och genomskinlig akryl (plexiglas).

Art.nr:A40LK
Pris:249:00kr ex. moms