Idé och formgivning i plexiglas

vagg_hylla_i_plexi_akryl-1

Har ni en idé, en skiss eller kanske en fundering om inredningsdetaljer, display, skyltar eller annat tillverkat i plexiglas, akryl eller plastmaterial så kan vi hjälpa er med detta. Det finns i princip obegränsade möjligheter vad gäller form, färg och kombinationer med andra material, exempelvis trä, metall eller sten. Ni har idéerna, vi har kunskapen och erfarenheten för att hjälpa er genom hela utvecklingsprocessen. 

Egen lösning

Vi har egen tillverkning och en smidig organisation, ni blir inte tvungen att välja en standardiserad lösning. Istället tillverkar vi produkter/inredningar som uppfyller de värden som ditt varumärke representerar.

Design/konstruktion

Behöver din idé konstruktionshjälp, ritning eller prototyp? Tveka inte att kontakta oss, tillsammans arbetar vi fram er produkt. Tel: 0911-92225

Samarbetspartners

Goda samarbeten är något vi på Plexigruppen värnar starkt om. Vi erbjuder t ex speciellt framtagna profilerade produkter t.ex. skyltar för våra kunder.

Vi har idag nära samarbete med t.ex. tryckerier och snickerier men ingår även andra partnerskap som fyller en funktion för våra befintliga och potentiella kunder.