Om Plexigruppen

Våra kunder ska känna att vi förstår vad som är viktigt för dem och att vi vill utvecklas tillsammans med dem. Därför är våra ledord för vår verksamhet innovation, kompetens och effektivitet.

Innovation

Vi tänker i nya banor och utvecklar våra produkter med kundens behov i fokus. Vi strävar efter ständig förbättring och utveckling.

Kompetens

Plexigruppen är en erfaren aktör på den svenska marknaden och vi delar vår kunskap med varandra och våra kunder. Plexigruppens medarbetare har en bred kompetens inom termoplaster. Vi levererar hög kvalitet och god service.

Effektivitet

Effektivitet handlar om att erbjuda de bästa lösningarna för pengarna. Plexigruppen ska erbjuda marknadens mest effektiva processer med produktivitet och kvalitet i centrum. Genom detta säkerställer vi att kunden alltid får samma höga kvalitet och goda bemötande.

Vi hjälper till att förstärka ert varumärke

Vi vill visa gnistan, andan och kunskapen som finns i företaget. Det exakta utseendet på produkten bestämmer vi tillsammans. Det finns många olika sätt att profilera sig på. Det viktigaste är att göra en riktigt bra produkt som förmedlar en känsla som stannar kvar.