Menyställ i klar och transparent plexiglas.

Visa enkelt upp information, menyer eller erbjudanden med menyställ i klar akryl (plexiglas). Samtliga produkter är tillverkade av klar och genomskinlig akryl (plexiglas). Vi tillverkar även dessa exponeringsprodukter i kundspecifika mått. Skicka oss en förfrågan via kontaktformuläret eller ring oss direkt så hjälper vi dig till bästa lösning!

Menyställ A3

Menyställ A3

Stort meny och bordställ i klar akrylplast. Menystället används bl.a för display av menyer, information eller reklamerbjudanden i t.ex. butiker, restauranger, och receptioner.

Art.nr:MS 1300
Pris:279:00kr ex. moms

Menyställ A4

Menyställ A4

Genomskinligt meny och bordställ för trycksaker i A4-format. Menystället används bl.a för display av menyer, information eller reklamerbjudanden i t.ex. butiker, restauranger, och receptioner.

Art.nr:MS 1400
Pris:119kr ex. moms

Menyställ A5

Menyställ A5

Transparent meny och bordställ för trycksaker i A5-format. Menystället används bl.a för display av menyer, information eller reklamerbjudanden i t.ex. butiker, restauranger, och receptioner.

Art.nr:MS 1500
Pris:79.00kr ex. moms

Menyställ A65

Menyställ A65

Ett smalt meny och bordställ i klar akrylplast. Menystället används bl.a för display av menyer, information eller reklamerbjudanden i t.ex. butiker, restauranger, och receptioner.

Art.nr:MS 1650
Pris:49:00kr ex. moms

Menyställ A6

Menyställ A6

Litet meny och bordställ för trycksaker i A6-format. Menystället används bl.a för display av menyer, information eller reklamerbjudanden i t.ex. butiker, restauranger, och receptioner.

Art.nr:MS 1600
Pris:39:00kr ex. moms

Menyställ A7

Menyställ A7

Vårat minsta meny och bordställ för trycksaker i A7-format. Menystället används bl.a för display av menyer, information eller reklamerbjudanden i t.ex. butiker, restauranger, och receptioner.

Art.nr:Ms 1700
Pris:29:00kr ex. moms